Last ned guiden her Login

Om meg

Jeg er Mari Vige og jeg er Business Coach for Virtuelle Assistenter.

Jeg er lidenskapelig opptatt av å hjelpe deg som vil starte og bygge din egen business som Virtuell Assistent. Det gjør jeg ved å gi deg grunnlaget, strategiene og mindsettet du trenger for å generere en solid inntekt raskt.

Min egen reise som Virtuell Assistent viser at går an - jeg gikk fra å ha en idé, som viste seg å samstemme med det som ble kalt Virtuell Assistent, til å matche min tidligere inntekt i løpet av 10 mnd. Jeg mener at hardt arbeid og de rette strategiene kan lede til en solid inntekt for deg som vil jobbe som Virtuell Assistent. Jeg har også sterk tro på at du lærer og vokser når du gjør det som er litt ukomfortabelt, og ikke venter til alt er perfekt.

Å se andre kvinner nå sitt potensiale - som de kanskje ikke visste de hadde - er en stor gave som jeg er så takknemlig for å oppleve hver eneste dag.

Når jeg ikke jobber er jeg sammen med familien; min mann Espen og de 3 barna våre. Jeg elsker også å lese bøker, høre på podcaster og gå tur med familien og hunden Happy. I det siste har jeg begynt å både strikke litt og styre med grønne planter for å skape litt mer balanse i livet.

Jeg ser på det som utrolig viktig å også gjøre andre ting selv om businessen til tider kan være litt altoppslukende.

Gleder meg til å bli enda bedre kjent med deg! 🤩

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.