8.990,00 NOK

Takk for at du er interessert i å kjøpe noe fra meg. Alle produkter og tjenester fra Mari Vige kommer inn under disse betingelsene. Les dem nøye før du kjøper.

Ved å fortsette ditt kjøp sier du deg enig i rammene satt gjennom disse betingelsene.
Har du spørsmål, send en e-post til Mari på [email protected].

Formålet med disse betingelsene: 
 
- Sørge for at du tar en veloverveide beslutning

 - Sørge for at alt er klart og tydelig slik at vi kan minimere behovet for å rydde opp i noe angående kjøpet i etterkant.

Alle kjøp er endelig (Er du usikker på om det er riktig for deg vent med å kjøpe)

- Vær vennlig å lese salgssidene nøye så du vet hva som er inkludert og hva som ikke er inkludert, og for å unngå misforståelser etter kjøp.

- Ingen kjøp er refunderbare så vær vennlig og vent med å kjøpe til du er sikker på at du tar det riktige valget for deg.

Betalingsplaner

- Noen kurs og programmer tilbyr betalingsplan ved kjøp. Når du benytter deg av en betalingsplan bekrefter du at du selv er ansvarlig for å sørge for at alle avdrag blir betalt fram til hele beløpet er innbetalt. Dette gjelder uansett om du velger å fullføre programmet/kurset eller om du lar være. Mine produkter og tjenester er ikke abonnement eller medlemskap.

VA - akademiet Selvstudium 

- Ved kjøp av VA-Akademiet Selvstudium har du tilgang til så lenge du ønsker. Du har tilgang til den aktuelle versjonen på det tidspunktet du kjøper og eventuelle fremtidige endringer, forbedringer og justeringer som måtte komme. Hvis programmet/kurset skal avsluttes og fjernes vil du få anledning til å laste ned kursmateriellet i forkant.

- I VA Akademiet Selvstudium har du ikke anledning til 1-1 support fra meg gjennom e-post eller facebook-gruppe. Den supporten du har tilgang til er ved å stille kursrelevante spørsmål direkte i kursportalen under den enkelte leksjonen.

- Hvis du ønsker å jobbe tettere med meg, ha mer support eller være del av et fellesskap av andre virtuelle assistenter/gründerdamer, så ber jeg deg vurdere om du heller skal investere i VA-Akademiet Community der du kan få 1-1 support gjennom gruppecoaching og tilgang til privat facebook-gruppe for sparring og spørsmål.  

VA-akademiet Community 

- Ved kjøp av VA-Akademiet Community har du tilgang til kurset så lenge du ønsker. Du har tilgang til den aktuelle versjonen på det tidspunktet du kjøper og eventuelle fremtidige endringer, forbedringer og justeringer som måtte komme. Hvis programmet/kurset skal avsluttes og fjernes vil du få anledning til å laste ned kursmateriellet i forkant.

- I VA-Akademiet Community har du, i tillegg til kursmateriellet, tilgang på fellesskapet i den nåværende facebookgruppa VA-Akademiet Privat Community for Virtuelle Assistenter. I tillegg har du anledning til å delta på gruppecoaching sammen med andre virtuelle assistenter og gründerdamer annenhver uke i hele 12 måneder fra kjøpsdato. Du har også tilgang på én Voxer Kontortid dag hver måned. Disse opplyses om i gruppa. 

- Når du kjøper VA-Akademiet Community vil du også bli en del av Mari Viges matchmaking der hun matcher virtuelle assistenter med potensielle kunder. Det er kun virtuelle assistenter som Mari Vige har blitt kjent med og som hun vet vil gjøre en god jobb som er aktuelle for dette. Det forutsettes altså et visst engasjement og tilstedeværelse i fellesskapet og gruppesamtalene. 

- Facebook-gruppa til VA-Akademiet Community er først og fremst et kollegafellesskap for de virtuelle assistentene som er en del av VA-Akademiet Community. Mari Vige er også tilgjengelig i gruppa, men det er først og fremst sparring mellom deltakerne som er formålet med denne gruppa.

3 mnd 1-1 Coaching 

- 1-1 Coaching/Mentorung foregår via søknad og har egne betingelser og avtaler som blir tilsendt via mail om søknad går gjennom. 

75 min coaching samtale

- 75 minutters Coachingsamtale bookes via nettsiden. Faktura blir tilsendt via mail og må betales før coachingsamtalen gjennomføres.


Har du administrative eller tekniske spørsmål eller lurer på noe i forbindelse med kjøp, kontakt meg: 

Mari Vige
Skippergata 64 
4614 Kristiansand 

En konto finnes allerede med denne e-postadressen. Er dette deg?

Logg inn

VA-akademiet Selvstudium

Er du klar for å ta tak i livet og skape endringen du lengter etter? Vil du være på et annet sted enn du er nå 1 år frem i tid? Vil du starte og bygge din egen online business som Virtuell Assistent eller annen tjenestebasert business?

Da er du på rett sted :)