Klar for å komme i gang som Virtuell Assistent?

JEG ER KLAR!

"Bygg din business som Virtuell Assistent"

Nettbasert kurs

 

Bygg et solid fundament for din business - på bare 4 uker!

Placeholder Image
JEG VIL HA DETTE!
ET SPØRSMÅL TIL DEG...

Kan du få det til på egen hånd?

Uansett om du bare så vidt har snust på det å jobbe som virtuell assistent, om du akkurat har startet eller du har holdt på en stund, så vet du at det er mye å lære. Det er overveldende og utfordrende. Noen ganger kan du ha lyst til å gi opp bare fordi det er for mye informasjon! 

Lurer du på ...kan jeg få til dette på egen hånd? Eller kanskje jeg må investere i et kurs for å oppleve suksess?

Jeg skal ikke lyve for deg. Informasjonen du trenger for å bygge en bedrift som tjener penger er der ute gratis. Den er på tusenvis av steder. Kanskje ikke så mye på norsk, men allikevel..den er der. Blogger, YouTube, Pinterest, Google, Sosiale medie...overalt..Og det er det som er problemet, ikke sant? Alle denne informasjonen må settes sammen i riktig rekkefølge for å kunne gi deg fundamentet du trenger i businessen din. 

Vil du bruke tid på det? 

Jeg vil at du skal ha alle bitene NÅ, så du kan bygge et solid fundament for din business uten å bli forvirret og overveldet underveis.

Og jeg vet at du også ønsker det! 

Placeholder Image

La meg få vite om dette høres kjent ut...

 

 • du ønsker å bli en suksessfull virtuell assistent, men du vet ikke helt hvor du skal begynne.. 

 • du blir usikker og stressa ved tanken på å starte bedrift og alt som hører med til det.

 • du er klar for å tjene skikkelige penger, men vet ikke helt hvordan?

HVIS DETTE HØRES UT SOM DEG, SÅ FORTSETT Å LESE.

Du vet endring må til...

Placeholder Image
DU ER LEI MORGENSTRESSET 

Du drømmer om en jobb hjemmefra. Du har googlet deg blå uten å finne noe som virker både seriøst og som faktisk har potensialet til å gi deg en solid inntekt. Du er overveldet og usikker på hvor du skal starte. Du trenger noen som viser deg vei, og som gir deg "oppskriften" på hvordan det skal gjøres. 

Placeholder Image
DU KOMMER IKKE VIDERE

Du har kommet i gang, men føler det stagnerer og at du liksom ikke kommer videre. Du trenger strategier, veiledning og noen som følger deg opp underveis. Som hjelper deg å nå målene du setter deg og som pusher deg i riktig retning. Du ønsker fellesskap og sparringspartnere, og noen å dele reisen med. 

Placeholder Image
DU TRENGER NOE SOM FUNKER

Du har innboksen full av freebies og hodet fullt av velmenende råd fra alle og enhver, men ikke noe av det resonnerer med det du prøver å bygge. Du er lei av å kjøpe kurs som ikke funker og som ikke gir deg resultatene du ønsker deg. Du er klar for endring og klar for action! 

JEG VET DU VIL HA FORANDRING..

..og jeg tipper du kjenner deg igjen i dette.. 

Du har lenge drømt om din egen business og en jobb hjemmefra, googlet og forsøkt å finne ut av hva som er mulig. Kanskje har du vært innom og solgt litt kjøkkenutstyr eller sminke på homeparty, men ikke klart å skape en skikkelig inntekt ut av det. Egentlig trivdes du ikke så godt med det heller. 

Eller kanskje du jobber som underbetalt frilanser? Du sliter med å få kunder, har ikke en lønn det går an å leve av og tar på deg oppdrag for kunder du egentlig ikke liker. 

Og selv om dette er relativt nytt i Norge, så er det også en sjanse for at du jobber som VA allerede, men du har ikke et skikkelig fundament i bunnen som gjør businessen din levedyktig og skalerbar.

Eller kanskje du dumpet over dette helt tilfeldig - og fikk et glimt av håp om stressfrie morgener og rolige ettermiddager, mer tid med barna og flere muligheter enn det du har sett for deg til nå.  

DET TRENGER IKKE VÆRE SÅNN

Forestill deg hvordan det ville føles...

Placeholder Image

Å styre dagene dine selv fra hjemmekontoret. Slippe morgenkaos og ettermiddagsstress. Barna vet at mamma er hjemme når de kommer fra skolen, og muligheten for å skape hverdagsøyeblikk sammen øker fordi dere er mer sammen. 

Placeholder Image

Å ha din egen bedrift som faktisk funker! Som du har bygd og som går bra! Mulighetene åpner seg, drømmene vokser med bedriften og livet du ønsker deg - det skaper du selv! Ja, du er mamma, partner og alt det du alltid har vært - men du er også din egen sjef! CEO! 

Placeholder Image

Å ha økonomisk frihet! Du tjener penger hjemmefra eller mens du er på reise! Du har kunder du trives med og som trives med deg! Livet ditt har endret seg fordi DU tok action - fordi DU tok det skrittet som skulle til for å skape endringen. 

Placeholder Image

Du fortjener alt du bestemmer deg for og jeg skal hjelpe deg å komme dit! 

INTRODUSERER

"BYGG DIN BUSINESS SOM VIRTUELL ASSISTENT"

Et nettbasert kurs for deg som vil starte som Virtuell Assistent!

Placeholder Image

Et 4-ukers kurs der du lærer alt som skal til for å bygge din business som Virtuell Assistent på den riktige måten. 

JEG VIL VÆRE MED!
IKKE TA MITT ORD FOR DET

Resultatene snakker for seg selv...

Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image
JEG TENKER DU OGSÅ VIL VITE DETALJENE?

Her er hvordan det vil foregå...

Placeholder Image
MODUL EN
Hva er de viktigste ferdighetene for en Virtuell Assistent? Hvordan kan vi bryte barrieren rundt det å tvile på seg selv og egne evner og finne selvtilliten og tryggheten du trenger for å komme i gang eller komme videre som Virtuell Assistent? 

Dette går vi gjennom:

 • Tekniske ferdigheter
 • Personlige ferdigheter
 • Hvordan sette opp bedriften riktig
 • Tidsstyring 
 • Mestre ditt tankesett og MER
Placeholder Image
MODUL TO
Her blir vi superspesifikke rundt dine mål, hva som motiverer deg og forpliktelse. Da, og bare da, er vi klarer for kjernen i programmet! 

Dette går vi gjennom:

 • Definere ditt hvorfor (på den riktige måten)
 • Dine mål
 • Salgbare ferdigheter
 • Utvikling av ferdigheter
 • Identifisere din målgruppe
 • Intensivt arbeid med kundeavatar
Placeholder Image
MODUL TRE
Når du har landet dine salgbare ferdigheter, idealkunde/kundeavatar og din målgruppe, så kan vi starte prosessen rundt det å selge tjenestene dine!

Dette går vi gjennom:

 • Hvilke tjenester du skal tilby
 • Tydelig avklaring av din business for din idealkunde (viktig!)
 • Hvordan sette opp en optimalisert Facebookside
 • Branding og nettside med en spesiell gjesteekspert!

  Og mer!

Placeholder Image
MODUL FIRE
Ditt fundament begynner å nærme seg! Her får du ulike måter du kan prise tjenestene dine på, hvordan du kan finne kunder mm.

Dette går vi gjennom: 

 • Hvordan prise tjenestene dine 
 • Salgssamtalen
 • Sende tilbud og kontrakt
 • Onboardingsprosessen med ny kunde
 • Kick off - prat med ny kunde
 • Hvor du skal finne kunder og MER!
IKKE GLEM BONUSENE

Du får også tilgang til:

Placeholder Image
BONUS #1 INSTAGRAMGUIDE

For å virkelig kunne bruke Instagram fullt ut som en markedsføringsplattform er det visse ting du må ha på plass, og dette er ting du allerede har jobbet med i kurset til nå. Hvis dette ikke er på plass enda, så vent litt med å begynne å bygge businessen din på Instagram. 

Placeholder Image
BONUS #2 FINN DIN NISJE GUIDE

Det er sant som de sier - at skal du virkelig klare å skalere og tjene mer - så MÅ du nisje ned. Det er aldri for sent eller for tidlig å snakke om dette grunnleggende trinnet for din tjenestebaserte bedrift. 

 

Placeholder Image
BONUS #3 BYGG AUTORITET GUIDE

Det er kanskje ikke så mange virtuelle assistenter i Norge enda, men de kommer. Og da gjelder det å skille seg ut og skape seg et navn slik at du blir lagt merke til av potensielle kunder. Hvis du vil være en leder innenfor det du tilbyr slik at kunder kommer til deg fordi du er den beste, så må du skille deg ut. 

KLAR FOR Å INVESTERE I DEG SELV OG DRØMMEN?

Superklar!
ER DU KLAR? 

Dette er for deg hvis du...

Placeholder Image

➡️ ønsker å starte din business som Virtuell Assistent

➡️  allerede har startet din VA-business, men du føler deg forvirret over hvor og hvordan du skal finne kunder. 

➡️ fortsatt tar betat per time og tilbyr ALT mulig. 

➡️ ikke har en spesialitet eller en målgruppe

➡️ ikke forstår hvordan det er mulig å ta mellom 500 - 1000 kr per time som Virtuell Assistent

➡️ er lei av å surre rundt og føle at du ikke kommer videre - du ønsker en klar retning!

Placeholder Image

Hei du! Jeg er Mari!

Kone, mamma til 5 (2 fosterbarn - bare 1 bor hos oss nå) og CEO i min egen business. Elsker kaffe latte med salt karamell, tid for meg selv og gjerne en god bok. Og jeg er SÅ glad for at DU er her! 

Jeg har drevet annen bedrift i mange år, men når jeg startet min business som Virtuell Assistent, så tok det ikke lang tid før jeg var veldig overveldet av all informasjonen der ute. For ja, informasjon finner du overalt på nettet. Jeg var kjempegira i starten, men kom til et punkt der jeg ikke visste det neste skrittet. Mitt eneste ønske var at min drøm skulle bli virkelig. Å jobbe hjemmefra, tjene greit og ha et fleksibelt liv sammen med familien min. 

Jeg holdt på å gi opp, men i stedet tok jeg noen skritt. Jeg lærte, undersøkte, testet ut ulike strategier, feilet og lærte enda mer. Og så begynte ting å skje i businessen og det tok ikke lang tid før den var noe jeg kunne leve av. 

Det er på tide at du finner ut hva DU vil! For dette er mulig for deg også. 

Vit at alt det du vil ER mulig, og at DU har potensialet til å få det til. Hvis jeg kan, så kan du også. 

Er du klar?

FORTSATT HER?

Bra, for det er noe jeg må fortelle deg...

✅ Jeg finner ikke bare på det her, skjønner du - jeg har gjort det selv. Jeg har brukt akkurat dette systemet for å bygge min VA-business. Og det i løpet av kort tid! 

✅ Jeg er mamma til 3+2 (fosterbarn). Og jeg har bygd min business samtidig. Jeg er et levende bevis på at det er mulig å ha et godt liv med familien og en business som funker. 

✅ Andre Virtuelle Assistenter som har vært gjennom samme systemet OG gjort jobben, de booker kunder og skaper sin drømmejobb akkurat nå.

HAR DU SPØRSMÅL?

Ofte stilte spørsmål

Klar for å satse på deg selv og drømmen din? 

YES!
Placeholder Image

Ok, det er på tide med litt alvor!

DIN fremtid er i DINE hender, og det er på tide å ta et valg!

Jeg vil ikke at du skal bli sittende på sidelinja og se på at andre Virtuelle Assistenter lykkes. 

Eller at du skal se tilbake et år fra nå og tenke "Jeg skulle ønske jeg hadde gjort det". 

Hvis du vil trå ut i noe spennende! Noe nytt! Noe som har potensiale til å forandre livet ditt og livet til dine nærmeste, så er tiden inne!

Tenk skikkelig godt etter  - hvordan kan du gjøre drømmen din virkelig? 

Helt ærlig så tror jeg du leser dette akkurat nå av en grunn. Det er ikke helt tilfeldig at du er her nå. 

Du ønsker noe mer! 

Jeg kunne ønske jeg kunne svinge tryllestaven og få alle drømmene dine til å gå i oppfyllelse, men det kan jeg ikke. BARE du kan forandre DITT liv. Det er fullstendig opp til deg! 

Så - hva blir det til? 

JEG VET DU ER KLAR!

Velg hva som passer deg best...

BETALT ÈN GANG

kr 3 997 ,-

 • "Bygg din business som Virtuell Assistent" kurs
 • 45 dagers epostsupport
 • Bonuser
KJØP NÅ

2 DELBETALINGER

Kr 1999 ,-

 • "Bygg din business som Virtuell Assistent" kurs
 • 45 dagers epostsupport
 • Bonuser
KJØP NÅ
Powered by Kajabi